Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

περιοδικό 'ΠΟΛΥΤΟΝΟν', τεύχος αρ.79 (11/12-2016)

Κυκλοφόρησε το τεύχος 79 (Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2016) του διμηνιαίου περιοδικού της Ενώσεως Ελλήνων Μουσουργών 'ΠΟΛΥΤΟΝΟν' με 4σέλιδο άρθρο του Θωμά Ταμβάκου για τον αείμνηστο Τάκη Καλογερόπουλο (1946-2009) με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από τη γέννησή του και στο πλαίσιο ειδικού αφιερώματος για τον συνθέτη (με άρθρα των Β. Φιδετζή, Χρ. Κολοβού και Γ. Σαμοίλη). Στο περιοδικό δημοσιεύονται συνεντεύξεις με τους συνθέτες Δ. Θέμελη και Χρ. Σαμαρά και άρθρα  για τον συνθέτη Δημ. Λεβίδη και για τον προγραμματισμό συναυλιών της Κ.Ο.Α. και της Ε.Λ.Σ. Περιέχει επίσης ελληνικά και διεθνή μουσικά νέα, και  παρουσιάσεις μουσικολογικών βιβλίων.  Το 'ΠΟΛΥΤΟΝΟν' το οποίο συμπλήρωσε 14 έτη διατίθεται με συνδρομή και σε επιλεγμένους χώρους (αίθουσες συναυλιών, βιβλιοπωλεία, ωδεία, κ.α.) στην Αθήνα. 
 
POLYTONOn, no 79 (November/December 2016), bi-monthly magazine of Greek Composers Union has been issued. In this, article for unforgettable composer Takis Kalogeropoulos, part of tribute for him, written by Thomas Tamvakos, is included.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Απονομή τιμητικού βραβείου στον Θ. Ταμβάκο από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. (23 Μαίου 2017)

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τίμησε τον μουσικογράφο-κριτικό-ερευνητή Θωμά Ταμβάκο,  με Επιστ...

ΜΟΥΣΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ